Tervetuloa vaikuttajanaisten oman blogin kirjoittajaksi. Kirjoittamalla voit vaikuttaa ja olla kerryttämässä hankkeelle tärkeää omarahoitusta. Samalla voit harjoitella koulutuksessa läpi käytyjä taitoja blogikirjoittamisen osalta myös käytännössä.

Vaikuttajanaiset blogi on julkinen ja kaikki sivuille tiensä löytävät voivat lukea kaiken sivuille laitetun materiaalin. Se ei ole siis suljettu, vain hankkeen osallistujille tarkoitettu tiedonvälityskanava.
 
Älä käytä nimimerkkiä vaan tuo asiat esille omalla nimelläsi. Nimimerkkikirjoitukset eivät ole hankkeen talkootyötä eivätkä siten kerrytä omarahoitusta.
 
Blogiin voit kirjoittaa hankkeen toiminnasta tai omasta ja itseäsi kiinnostavasta vaikuttamistyöstä ja –aiheista. Blogissa voi esitellä oman taustajärjestönsä toimintaa toisille. Tekstiin voi liittää linkkejä muille verkkosivuille. Kommentoi aktiivisesti toisten kirjoituksia, näin saamme aikaan keskustelua eri aihealueista.
 
Talkootyö merkitään MMM:n lomakkeelle, jonka löydät blogin oikeassa reunassa olevasta linkin kautta. Täytä lomakkeeseen: päivä jolloin työ on tehty, työsuorite (esim. Tiedottamista vaikuttajanaisten blogissa), tuntimäärä, oma syntymäaikasi ja allekirjoituksesi kohtaan työntekijän allekirjoitus. Jätä muut kohdat tyhjiksi ja postita lomake minulle, niin täytän sen loppuun.
 
Tarvittaessa autamme sinua mielellämme blogikirjoittamiseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä.
 
Kirsi Mutka-Paintola tai Kirsi Väisänen, sähköposti [email protected]